In memoriam: Alexander

Op 15 september overleed onze wijkbewoner Alexander Rengelink- Fonville op 37 jarige leeftijd. Alexander maakte verscheidene jaren deel uit van het bestuur van de wijkvereniging. Hij was een sociale, actieve man die op zijn eigen, humoristische wijze bijdroeg aan de leefbaarheid in de wijk.

Zo kookte hij onder andere wekelijks voor oudere buurtgenoten die hiertoe zelf niet meer in staat waren. Alexander was mede initiatief nemer van het walk-in diner en hij legde de lat hoog met zijn heerlijke gerechten. Koken was zijn grote hobby ! Wij denken nog vaak aan zijn rake opmerkingen, goede ideeën en betrokkenheid bij alles wat er gebeurde in de wijk. Velen zullen hem dan ook missen !

Bestuur wijkvereniging Engboogerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *