Schitterende editie Wijkfeest 2022 🌞

Op 10 september kon eindelijk weer ons wijkfeest doorgaan, na een aantal jaren van afwezigheid door corona of slecht weer. Maar dit jaar waren ons de weergoden goed gezind, want na wat regen in de ochtend was het in de middag volop nazomer! Met een opkomst van 140 ouders en kinderen mag worden gezegd dat het een grote opkomst was. Leuk om weer nieuwe gezichten te zien, maar vooral ook veel trouwe bekenden buurtgenoten.

Dit jaar was de opzet anders dan andere jaren. In plaats dat iedereen eten moest meenemen, was juist nu het eten geregeld. Dit met dank aan hulp van lokale ondernemers. Wij willen dan ook Chris Vis (C-Vis Viswinkel) bedanken voor sponsoren van warme kibbeling, haring en en Charlotte Boezeman (Van Manen Kaaswinkel) voor de gigantische kaasplanken! Er werd er heerlijk van gegeten en volgens mij voor herhaling vatbaar voor de volgende keer.

C-Vis Viswinkel Bunnik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.