Wijkfeest 2023 (26 aug)

Dit jaar hebben we het wijkfeest weer gehouden. Ditmaal in de speeltuin van Prikkebeen, omdat het grote speelterrein ernaast momenteel verbouwd wordt. Dank aan Prikkebeen en de gemeente Bunnik voor de hulp en beschikbaarheid voor ons wijkfeest!

Ondanks een paar buien was het een erg gezellige dag en hebben we genoten van de poffertjes, hapjes en de vele drankjes die iedereen had meegenomen. Opvallend dit jaar was de nog grotere opkomst van jonge kinderen. Dat de wijk verjongt is al lang duidelijk, maar nu nog beter zichtbaar. Zelfs de jongste telg van de wijk (6 weken oud) was aanwezig.

Leuk dat er zoveel mensen zijn gekomen en dank aan iedereen die een handje hebben geholpen! Op naar volgend jaar.

Kleine oproep nog aan iedereen: Kijk even of je de contributie van dit jaar al hebt voldaan? Binnenkort starten we met een herinneringscampagne, omdat we zien dat er nog veel mensen niet hebben betaald. Nog geen lid? Geen probleem! Via de website of onze mail engboogerd kun je aanmelden.

Eventueel kun je hier direct ook jouw 10 euro van 2023 overmaken:

Dank ook aan Chris Vis en Charlotte van Van Manen Kazen!!!

Tot volgend jaar, in het laatste weekend van augustus!

Bestuur Wijkvereniging Engboogerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *