Opening speeltuintje Prikkebeen!

Nog een paar nachtjes slapen…💭💤

Het is bijna zover! Nog eventjes wachten en dan kan er weer volop gespeeld worden in de nieuwe speeltuin. Aanstaande woensdag 13 december organiseren de bouwploeg in samenwerking met de gemeente een officiële opening van 15:00 tot 17:00 uur. 🎉

Vanaf 15:00 uur bent u welkom in de verwarmde tent in de Huib van de Vechtlaan naast de speeltuin. Om 15:30 wordt de speeltuin officieel geopend door Wethouder Hilde de Groot en kinderburgemeester Adriënne Vroege. Hierna kan iedereen de speeltuin in. Tijdens de middag kan je smullen van versgebakken frietjes en poffertjes. Ook is er heerlijke warme chocolademelk en natuurlijk koffie, thee en limonade. ☕🍟 Maar dat is niet alles! Kinderen kunnen de verschillende speeltoestellen meteen uitproberen. Er zijn voetballen, basketballen en tafeltennisbatjes om mee te spelen en stoepkrijt voor de creatievelingen. Ook is er een gratis skateles waar een heleboel kinderen uit de wijk zich voor hebben aangemeld. De weersverwachtingen zien er goed uit, dus zien we jullie volgende week? 🙌🏻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *