Walk-in dinner 2017

Walk-in Dinner 2017

In een sfeervolle, sneeuwwitte wijk liepen we van huis naar huis op zaterdag 11 januari om deel te nemen aan het tweede walk-in diner van de wijk Engboogerd.

We begonnen met een lekker glaasje prosecco bij de Fam. van der Heijden , hier kwamen 18 wijkbewoners bijeen om met elkaar kennis te maken en te gaan genieten elkaars gerechten. We kregen de route voor de hele avond uitgereikt en vertrokken al snel naar het eerste adres waar we proefden van de eerste gang.

Met elkaar aan tafel, in een gezellige sfeer, vloog de tijd om en moesten we na een uur naar het tweede adres vertrekken. Daar troffen we weer andere buurtgenoten waarmee we smulden van het hoofdgerecht. Hoewel van te voren duidelijk was gemaakt dat het niet ging om culinaire hoogstandjes, hadden alle deelnemers er toch veel werk van gemaakt. We hebben genoten van heerlijke gerechten !

Voor het toetje vertrokken we naar het derde adres en ook daar zaten we aan tafel met weer andere buren. Hierdoor was er veel afwisseling en hadden we volop gespreksonderwerpen.

Na de laatste gang werden we verwacht bij de Fam. Berkhout voor een lekker kopje koffie of thee. Natuurlijk werd er druk nagepraat over het walk-in dinner, alle deelnemers waren enthousiast over de leuke avond en de spontane wijze waarop je kennis maakt met buurtgenoten. We zijn dan ook zeker van plan om een derde walk-in diner te gaan organiseren!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *