Uitslag enquete rioolvervanging wijk Engboogerd

Enquête Engboogerdbuurt (juli 2018).

In de Engboogerdbuurt zijn veel werkzaamheden gaande. Op dit moment worden de gas- en waterleidingen vervangen door Stedin. Begin volgend jaar wordt het rioolsysteem in de wijk vervangen. Daardoor ontstaat de mogelijkheid om, als alle werkzaamheden onder de grond geweest zijn, de openbare ruimte zo in te richten dat het een verbetering voor de wijk is. De bestrating kan op sommige plekken mooier, veel bomen hebben geen lang leven meer en een groot aantal verlichtingsarmaturen is aan vervanging toe. Dit is ook een kans om beter voorbereid te zijn op klimaatverandering en nieuwe behoeftes in de wijk.

De komende periode gaat de gemeente met de bewoners van de buurt werken aan de plannen voor de toekomstige inrichting van de wijk. De eerste stap in het proces is een enquête onder de bewoners om te horen wat zij belangrijk vinden in de “Engboogerd van morgen”.

Via onderstaande link kunt u de uitslag van de enquete nalezen. Totaal hebben 134 bewoners de enquête ingevuld.

resultaten Engboogerd 180718

of

https://www.bunnik.nl/over-bunnik/werkzaamheden-aan-de-weg-en-in-het-openbaar-groen/engboogerd-buurt-bunnik-vervanging-leidingen-en-riolering-20182019/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *