Wijkfeest 2018

Op zaterdag 8 september was weer het jaarlijkse wijkfeest! Het weer was dit jaar niet zo mooi als vorig jaar, maar gelukkig was het op een paar spetters na droog. De opkomt was dit jaar wel bovenverwachting! Maar liefst 110 wijkgenoten waren gekomen om hun buren beter te leren kennen of om gewoon gezellig bij te praten. Iedereen had enorm zijn best gedaan om lekkere hapjes te maken, waar dan ook goed van werd gegeten!
Opvallend was dat het aantal kinderen elk jaar flink toeneemt. Dit is natuurlijk een hele goede ontwikkeling en we willen dan ook voor volgend jaar daarvoor iets leuks erbij verzinnen. Heb jij als bewoner hier goede ideeën in, dan horen wij dat graag. Ook kun je je natuurlijk opgeven om volgend jaar te helpen met het organiseren of opbouwen van het wijkfeest.

We willen iedereen bedanken voor de aanwezigheid en de vooral ook de bewoners bedanken die hebben geholpen met de op- of afbouw. Tot volgend jaar!!

Het bestuur van Wijkvereniging Engboogerd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *