Terugkoppeling op bewonersontwerpen, presentatie 10 sept

Op maandag avond 10 sept is bij de BAM de terugkoppeling geweest van de ‘Placegaming’ avonden, de avonden dat alle bewoners mee konden denken over hoe hun eigen straat in de toekomst eruit zou moeten komen te zien. De presentatie is gegeven door Roelf Bollen (Lievense) en Martine Sluijs (PIP-partners). Met hun kennis en achtergronden hebben ze de bewoners ideeën vertaald in ontwerpprincipes en randvoorwaarden waar het uiteindelijk ontwerp aan moet gaan voldoen. Ook hebben is er met de bewoners afgestemd wat er duidelijk wel of niet wordt verwacht in het ontwerp.

Hieronder zijn te zien;

De aangepaste ontwerpprincipes zoals besproken op maandagvond;

versie 6 ontwerpprincipes Engboogerd

De presentatie zoals maandagavond getoond;

Presentatie Terugkoppeling engboogerd_def

het filmpje met een terugblik op de Placegaming avonden;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *