8 november; presentatie 1e schetsontwerp Engboogerd

Op donderdagavond 8 november was de eerste presentatie van het schetsontwerp. De opkomst was goed met ca. 65 bewoners.

De gemeente met hulp van Lievense, PIP-partners en Donkergroen gaven een presentatie over hoe het 1e schetsontwerp van de wijk tot stand is gekomen. Vanuit de Placegaming zijn 7 ontwerpeisen opgesteld 7 ontwerpprincipes Engboogerd en samen de parkeertelling van de bewoners is op deze manier een 1e aanzet gemaakt voor het ontwerp.

Het was erg jammer dat de door meerdere omstandigheden er erg weinig tijd was voor de bewoners om het ontwerp goed te bestuderen en hierop een reactie te mogen geven. Ook was het voor sommigen moeilijk voor te stellen hoe hun wijk of straat er straks dan ook daadwerkelijk uit komt te zien (vooral wat de impact wordt). Daarom zal in overleg met gemeente op korte termijn een 2e sessie worden gepland om dit proces alsnog goed in te vullen. Pas na deze 2e sessie worden de op en aanmerkingen weer verder verwerkt in het schetsontwerp, om vanuit hier een voorlopig-ontwerp te kunnen maken.
Zie hieronder de presentatie van afgelopen donderdag:

Schetsontwerp_LR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *