Snelfietsroute door Bunnik

De Provincie is bezig met plannen om de parallelweg van de Stationsweg aan te passen in een fietsstraat, om hiermee een goede doorgaande fietsroute tussen Veenendaal en Utrecht Science Park te realiseren. Er is recent nog hierover geschreven in het Groentje. Een eerste concept ontwerp hiervoor is gepresenteerd en konden bewoners op reageren.
Samen met de wijkverenigingen Oranjebuurt en Kromme Rijn zijn wij aangehaakt en hebben op deze plannen gereageerd. Voor het openhuis van 24 juni hebben wij ons inspraakdocument (na te lezen op onze website) ingediend en heeft de wijkvereniging Krommen Rijn ingesproken. Als bestuur blijven we de plannen volgen, maar reageer ook vooral zelf indien daar aanleiding voor is. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *