Over de Wijkverening Engboogerd

Wijkvereniging Engboogerd! Een actieve, creatieve en betrokken wijkvereniging die functioneert als verbindende schakel voor de inwoners van de Bunnikse wijk ‘Engboogerd’. De wijkvereniging telt ongeveer 220 leden (wooneenheden). Samen maken we de buurt nog mooier, mocht je nog geen lid zijn, wacht niet langer en meld je aan!

Het gebied waarop de wijkvereniging zich richt, wordt begrensd door de Provincialeweg, de Stationsweg, het spoor en de Runnenburg. Het doel van de wijkvereniging is het stimuleren, faciliteren en coördineren van het volgende:

-Informeren van bewoners
-In contact brengen van bewoners
-Het bundelen van ideeen / suggesties richting de gemeete
-Het verbeteren van de leefbaarheid en veiligheid in de wijk

Heb je zelf suggesties voor een activiteit in de buurt, dan stimuleren we dat van harte. Dus ga je gang als je een straatfeest wilt organiseren of een groep mensen bij elkaar weet te brengen om gezamenlijk dingen te doen. Gebruik de site gerust als middel om je boodschap over te brengen. Voor vragen of suggesties kun je het beste een email sturen naar engboogerd@gmail.com.

2 gedachten over “Over de Wijkverening Engboogerd

  • Hoi Hassan,

   Sorry voor onze late reactie. Jullie zouden eens op een bestuursvergadering langs kunnen komen. Kun je ons in een (korte) e-mail laten weten wat je plan is? Ons e-mailadres is engboogerd@gmail.com.

   Groeten,
   Wijkvereniging Engboogerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *