Paasspeurtocht 2022

Paasspeurtocht bij Wijkvereniging Engboogerd!

Kun je goed zoeken? Zaterdag 16 april 2022 houden we weer een speurtocht door onze wijk! Alle kinderen t/m 10 jaar uit de wijk Engboogerd zijn welkom. We starten deze keer op het speelterrein aan de Huib v.d. Vechtlaan (naast Prikkebeen) om 16.00 uur.

Breng een mandje of tasje mee en verzamel zoveel eitjes als je kunt; voor elk kind is er aan het einde een lekkere verrassing…

Rond pasen verstoppen we, net zoals de voorgaande jaren, 3 gouden eieren in de wijk. Probeer deze te vinden en als je er een hebt gevonden, deel je foto via Nextdoor of reageer op het berichtje op de website van Engboogerd.nl.

We hopen dat er weer veel kinderen mee gaan doen!

Tot zaterdag de 16e!

Bestuur Wijkvereniging Engboogerd

6 gedachten over “Paasspeurtocht 2022

  1. bij de inloopavond op 28 maart bleek mij dat de woningen aan de Stationsweg niet tot de Engboogerd maar bij de Oranjebuurt behoren. Wij krijgen echter wel de infoblaadjes en b.v.de uitnodiging voor het buurtfeest. Ik was bij de inloopavond gelet op de grote plassen water na een behoorlijke regenbui aan de huizenkant op de Stationsweg 29 A t/m 29 F

    Zelf woon ik op nummer 29 B.

    MVG.

  2. De 3 gouden eieren zijn dinsdag op woensdag verstop in onze wijk. Veel succes met zoeken en als je er eentje hebt gevonden kan je deze a.s. zaterdag bij de speurtocht inleveren. Graag zien wij wel een berichtje met een foto van de gelukkige vinder. Dit kan via Nextdoor of als reactie op dit bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *