Paasspeurtocht Engboogerd

De Paasspeurtocht van  zaterdagmiddag 15 april van de Wijkvereniging Engboogerd was een waar succes! Wat een opkomst en wat een plezier! Meer dan 60 kinderen (en ouders) hebben volop gezocht naar de 200 (!) eieren die waren verstopt in onze wijk. De kinderen konden hun hardgekookte vondsten uiteindelijk inleveren in ruil voor 2 lekkere chocolade paaseieren. Ook de drie gevonden gouden eieren werden ingeleverd voor een leuk presentje, waaronder een gratis lidmaatschap voor één jaar van de Wijkvereniging Engboogerd!!

Enthousiast over de activiteiten van de wijkvereniging maar nog geen lid? Meld je dan makkelijk aan via onze website:  http://www.engboogerd.nl/blog/?page_id=72

Groetjes het bestuur van de Wijkvereniging.
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *