Paasspeurtocht Engboogerd 31 maart 2018

De Paasspeurtocht van  vorig jaar in de Wijkvereniging Engboogerd was een waar succes! En daarom organiseren we het dit jaar weer en wel op zaterdag 31 maart om 16:00 op het speelveldje aan de Groeneweg.

Alle kinderen uit de wijk Engboogerd zijn van harte welkom om met hun ouders eieren te komen zoeken. Neem zelf een mandje of een tas mee zodat je de gevonden eieren goed kunt bewaren. Voor elk kind is er aan het eind een lekkere verassing!

Ook dit jaar verstoppen we een paar dagen voor de speurtocht weer 3 gouden eieren in de wijk! Wie deze krijgt gouden eieren vind krijgt aan het einde van de speurtocht een speciale prijs! Hou de berichtgeving via de website en nextdoor goed in de gaten!

Tot 31 maart!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *