2 gedachten over “Presentatie bewonersinitiatief ‘Zwarte veldje’ op donderdag 8 november

 1. Fijn te zien dat hier initiatieven zijn genomen! Wij komen binnenkort in de wijk wonen. Hoewel de aanmeldknop om lid te worden (nu) niet werkt, zou ik dat wel willen een steentje bijdragen bij dit project. Ook wil ik graag de vergroening van de wijk stimuleren. Laat me graag weten als jullie extra handen nodig hebben.

  • Hoi Nanno,

   Hartelijk dank voor je reactie. Op de een of andere manier hebben we jou reactie niet eerder gezien, waarvoor onze excuses. Wonen jullie inmiddels al in de wijk en ben je al lid geworden? Ik zal proberen de link te herstellen, maar je kunt altijd een mail naar ons sturen.

   Graag tot ziens!

   Bestuur Wijkvereniging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *