Vertrek bestuurslid Willem Dabekaussen

Helaas gaat onze penningmeester Willem het bestuur verlaten.

Willem is onze rots in de branding geweest voor meer dan 3 jaar, als het op het financiële gebied aan kwam. En mede dankzij Willem hebben we de afgelopen jaren vele leuke activiteiten mogen organiseren.

Op 28 januari tijdens de algemene leden vergadering wordt officieel afscheid genomen van Willem.

Door het vertrek van Willem is de plek van penningmeester vacant geworden. Mocht jij interesse hebben of wellicht ken je iemand, meld je dan snel aan via onze contactgegevens. Naast een penningmeester zoeken wij ook nog andere versterking binnen ons bestuur.

 

Alvast namens het gehele bestuur: Willem bedankt voor je inzet en positieve bijdrage aan de wijkvereniging Engboogerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *